Payrolling voor horeca en retail volledig geïntegreerd in Fooks

Welkom bij Fooks. Het alles-in-één personeelsplatform voor retail en horeca, ontwikkeld door HR professionals. Maar Fooks is meer dan een platform. Dankzij onze achtergrond en jarenlange ervaring in HR, regel je ook payrolling eenvoudig met Fooks!  

De voordelen van payroll

Met de payroll oplossing van Fooks weet je zeker dat alles voor jouw medewerkers goed geregeld is. Van arbeidsovereenkomst, uitbetaling, pensioenpremie, verzuim, verzekeringen, tot het vakantiegeld. Voor een vast tarief nemen wij alle juridische verplichtingen uit handen, waardoor jij in alle vrijheid kan ondernemen. Transparant en overzichtelijk, daar houden wij van.

 

 • Geen risico's en geregel
 • Inzicht in personeelskosten
 • Integratie met Fooks app
 • Tijd en kostenbesparing
 • Specialist in hospitality en retail

Waarom Fooks

Met Fooks heb je de mogelijkheid om al jouw personeelszaken onder te brengen bij één partner. Van payrolling, personeelsplanning tot salarisstrook; door de integratie met de Fooks app is alles terug te vinden in één omgeving. Een geïntegreerd online platform dat voor iedereen en overal beschikbaar is en dat werkt voor jou én jouw medewerkers. Een totaaloplossing waarin wij met je meedenken en ondernemen. Want sparren en innoveren met ondernemers, dat ligt ons wel.  

Fooks staat voor digitale innovatie, maar persoonlijk contact en een goede service zit in ons DNA en is wat ons betreft vanzelfsprekend. We werken dan ook graag samen met jou aan ons platform. Met jouw kennis en feedback kunnen we Fooks nog beter en gebruiksvriendelijker maken.

Wat is payroll

Volgens ons betekent payrolling de vrijheid om te ondernemen. Doen waar je goed in bent. Je brengt namelijk alle werkgeversverplichtingen, taken en risico’s onder bij Fooks. Jouw medewerkers staan op onze loonlijst, maar gaan bij jou op de werkvloer aan de slag. Wij verzorgen de salaris- en personeelsadministratie, de salarisbetalingen en nemen het werkgeverschap van jou over. Hierdoor zijn wij verantwoordelijk voor risico’s bij ziekte en verzorgen alle verplichtingen die daarbij horen. Jij als ondernemer meldt de medewerker in een handomdraai aan in de app, geeft de gewerkte uren door en wij verzorgen de rest. Super simpel!

Een samenwerking met Fooks betekent dat de volgende kosten en werkzaamheden zijn ingegrepen:

 • Vakantiegeld
 • Vakantiedagen
 • Sociale lasten
 • Pensioen
 • Arbo-dienstverlening
 • Verzuimrisico
 • Contractbeheer
 • Salarisadministratie

Wat kost payrolling?

Wanneer jij payrollt bij Fooks regelen wij alles rondom jouw medewerkers. Hiervoor betaal je een vast tarief, gebaseerd op het loon van jouw medewerker, vergelijkbaar met de loonkosten die jij als ondernemer zelf ook hebt. Dit is eenvoudig te berekenen door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een afgesproken factor, ook wel de omslagfactor genoemd. Deze factor is opgebouwd uit verschillende elementen, zoals vakantiegeld en -dagen, sociale lasten, pensioen en verzuimrisico. We zijn hierin altijd transparant, zonder onverwachte kosten.

Omdat de omslagfactor bestaat uit veel verschillende elementen, gebruikt ieder payrollbedrijf een andere factor. Bekijk dus goed wat welke zaken zijn inbegrepen, wanneer je gaat vergelijken!

Ontvang een voorstel op maat

Neem contact op met Max

Heb je een vraag over payrolling? Bel of mail mij gewoon.