Fooks Payrolling voor de horeca, evenementen & hospitality 

Welkom bij Fooks. De specialist in de horeca, evenementen en hospitality branche. Dankzij onze achtergrond en jarenlange ervaring in HR en verloningen, regel je payrolling eenvoudig met Fooks. Uiteraard volledig geïntegreerd de Fooks personeels- en planningsapp.

De voordelen van payrolling

Met Fooks Payrolling weet je zeker dat alles voor je medewerkers goed geregeld is. Van arbeidsovereenkomst, uitbetaling, pensioenpremie, verzuim, verzekeringen, tot het vakantiegeld. Voor een vast tarief nemen wij alle juridische verplichtingen uit handen, waardoor je in alle vrijheid kan ondernemen. Transparant en overzichtelijk, daar houden wij van.

 

 • Vaste, lage prijs
 • Geen risico's en geregel
 • Gratis Fooks planningsapp
 • Alles in één omgeving
 • Specialist in hospitality

Waarom Fooks?

Met Fooks heb je de mogelijkheid om al je personeelszaken onder te brengen bij één partner. Van payrolling, personeelsplanning tot salarisstrook; door de integratie met de Fooks app is alles terug te vinden in één omgeving. Een app die voor iedereen en overal beschikbaar is en die het makkelijker maakt voor jou én jouw medewerkers. Een totaaloplossing waarin wij met je meedenken en ondernemen. Want sparren en innoveren met ondernemers, dat ligt ons wel.  

Fooks staat voor digitale innovatie, maar persoonlijk contact en een goede service zit in ons DNA en is wat ons betreft vanzelfsprekend. We werken dan ook graag samen met jou aan onze app. Met jouw kennis en feedback kunnen we Fooks nog beter en gebruiksvriendelijker maken.

Solid (1)
Wijmpje
Faber
Sitio
James

Wat is payroll?

Volgens ons betekent payrolling de vrijheid om te ondernemen. Doen waar je goed in bent. Je brengt namelijk alle werkgeversverplichtingen, taken en risico’s onder bij Fooks. Je medewerkers staan op onze loonlijst, maar gaan bij jou op de werkvloer aan de slag. Wij verzorgen de salaris- en personeelsadministratie, de salarisbetalingen en nemen het werkgeverschap van je over. Hierdoor zijn wij verantwoordelijk voor risico’s bij ziekte en verzorgen alle verplichtingen die daarbij horen. Jij als ondernemer meldt de medewerker in een handomdraai aan in de app, geeft de gewerkte uren door en wij verzorgen de rest. Super simpel!

De volgende kosten en werkzaamheden zijn ingegrepen:

 • Vakantiegeld
 • Vakantiedagen
 • Sociale lasten
 • Pensioen
 • Arbo-dienstverlening
 • Verzuimrisico
 • Contractbeheer
 • Salarisadministratie

Wat kost payrolling?

Wanneer je payrollt bij Fooks regelen wij alles rondom je medewerkers. Hiervoor betaal je een vast tarief, gebaseerd op het loon van je medewerker, vergelijkbaar met de loonkosten die je als ondernemer zelf ook hebt. Dit is eenvoudig te berekenen door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een afgesproken factor, ook wel de omslagfactor genoemd. Deze factor is opgebouwd uit verschillende elementen, zoals vakantiegeld en -dagen, sociale lasten, pensioen en verzuimrisico. We zijn hierin altijd transparant, zonder onverwachte kosten.

Omdat de omslagfactor bestaat uit veel verschillende elementen, gebruikt ieder payrollbedrijf een andere factor. Bekijk dus goed wat welke zaken zijn inbegrepen, wanneer je gaat vergelijken!

Ontvang een voorstel op maat

Neem contact op met Max, Mylon of Jesse

Heb je een vraag over horeca, evenementen & hospitality payrolling? Bel of mail ons.