Planning

Het selecteren en inplannen van je medewerkers was nog nooit zo eenvoudig.

Maak een account aan
Screenshots Planning
Snel plannen met
slimme templates
Filter op functies
en competenties
Grip op loonkosten
en verwachte omzet
Handig communiceren met push-berichten

Snel & simpel plannen

Met Fooks.

Met de 'Planning module' van Fooks maak je binnen een handomdraai je weekplanning. Bekijk de beschikbaarheid van alle medewerkers en nodig ze met behulp van een push-bericht uit voor de in te vullen diensten. Met de app is iedereen altijd en overal op de hoogte van de roosters en wijzigingen. Dat maakt het plannen voor jou en alle medewerkers een stuk makkelijker en leuker.

Eenvoudig & overzichtelijk

Met behulp van slimme templates & filters maak je razendsnel een weekplanning op maat. Zowel in de app, op je tablet of desktop een duidelijk dag- en weekoverzicht.

Beschikbaarheid & ruilverzoeken

Bekijk direct de beschikbaarheid van alle medewerkers. Door onderlinge ruilverzoeken kunnen medewerkers makkelijk van dienst wisselen. Met of zonder jouw goedkeuring, wel zo handig.

Maak een account aan

Loonkosten & omzet

Met één druk op de knop ontvang je realtime feedback vanuit het systeem over de belangrijkste statistieken zoals omzet, loonkosten en productiviteit.

Fooks AppStore

Download de app

Alle gemakken van Fooks altijd binnen handbereik? De Fooks app is beschikbaar in de AppStore en Google Playstore. Download 'm direct!

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’