Medewerkers

Een compleet digitaal personeelsdossier. Contracten, documenten en persoonsgegevens: alle informatie van jouw medewerkers up-to-date en bij de hand.

gebruik fooks gratis
Screenshots Medewerkers
Alle documenten
binnen handbereik
Veilig opgeslagen
en altijd beschikbaar
Eenvoudig digitaal
ondertekenen en versturen
Snel medewerkers
aanmelden

Jouw team altijd dichtbij

Met Fooks.

Nooit meer op zoek naar een beoordelingsverslag, paspoort of arbeidsovereenkomst. Met de 'Medewerkers module' van Fooks zijn alle gegevens van jouw medewerkers binnen handbereik. Veilig opgeslagen en altijd beschikbaar in de app, op de tablet of desktop. Bovendien teken en verstuur je documenten eenvoudig digitaal. Onmisbaar voor ieder ondernemer of HR Manager.

Compleet personeelsdossier

Bekijk alle persoonsgegevens, contracten, loonstroken en aanvullende afspraken in de app en desktop. Alles digitaal en binnen handbereik. Ook voor jouw medewerkers!

Snel aan de slag

Met Fooks melden nieuwe medewerkers zich makkelijk aan. Snel inschrijven, gegevens uploaden, contracten tekenen en aan de slag! Geen administratieve chaos, maar alles opgeslagen op één plek.

Digitaal ondertekenen

Formulieren printen, ondertekenen en weer inscannen. Tijdrovend en milieuonvriendelijk. Met Fooks teken en verstuur je documenten digitaal.

Download
de app

Fooks AppStore

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’