Medewerkers

Een compleet digitaal personeelsdossier. Contracten, documenten en persoonsgegevens: alle informatie van je medewerkers
up-to-date en bij de hand.

Maak een account aan
Screenshots Medewerkers
Alle documenten
binnen handbereik
Veilig opgeslagen
en altijd beschikbaar
Eenvoudig digitaal
ondertekenen en versturen
Snel medewerkers
aanmelden

Je team altijd dichtbij

Met Fooks.

Nooit meer op zoek naar een beoordelingsverslag, paspoort of arbeidsovereenkomst. Met de 'Medewerkers module' van Fooks zijn alle gegevens van je medewerkers binnen handbereik. Veilig opgeslagen en altijd beschikbaar in de app, op de tablet of desktop. Bovendien teken en verstuur je documenten eenvoudig digitaal. Onmisbaar voor ieder ondernemer of HR Manager.

Compleet personeelsdossier

Bekijk alle persoonsgegevens, contracten, loonstroken en aanvullende afspraken in de app en desktop. Alles digitaal en binnen handbereik. Ook voor je medewerkers.

Snel aan de slag

Met Fooks melden nieuwe medewerkers zich makkelijk aan. Snel inschrijven, gegevens uploaden, contracten tekenen en aan de slag. Geen tijdverlies en administratieve chaos, maar efficiëntie en alles opgeslagen op één plek.

Digitaal ondertekenen

Formulieren printen, ondertekenen en weer inscannen en versturen. Tijdrovend en milieuonvriendelijk. Met Fooks teken en verstuur je documenten digitaal. Snel en overzichtelijk.

Fooks AppStore

Download de app

Alle gemakken van Fooks altijd binnen handbereik? De Fooks app is beschikbaar in de AppStore en Google Playstore. Download 'm direct!

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’