Financieel

De ideale tool om als ondernemer inzicht te creëren én te sturen op de belangrijkste financiële statistieken zoals omzet, loonkosten en productiviteit.

Maak een account aan
Screenshots Financieel
Realtime
inzicht
Altijd en overal
financiële controle
Koppeling met
kassaystemen
Direct sturen op financiële statistieken

Alles onder controle

Met Fooks.

“Hoeveel is er vandaag ingepland aan loonkosten? Wat zijn de realtime loonkosten op dit moment en wat waren mijn daadwerkelijke kosten gisteren? En hoe verhoudt zich dat tot mijn omzet?'' Met de 'Financiële module' van Fooks creëer je eenvoudig inzicht in financiële gegevens zoals loonkosten en omzet. Krijg grip op je financiële situatie en verhoog de productiviteit en omzet.

Online statistieken

Met één druk op de knop online inzicht in de belangrijkste financiële gegevens zoals loonkosten, (verwachte) omzet en productiviteit.

Slimmer plannen

Nooit meer te veel loonkosten plannen op rustige dagen. Fooks maakt analyseren makkelijker én leuker, zodat je slim kan inspelen op je weekplanning.

Koppeling kassasysteem

Fooks kan gekoppeld worden aan je kassasysteem om direct financiële feedback te ontvangen. Gebruik de realtime omzet om aan te sturen op omzet, kosten en productiviteit. 

Fooks AppStore

Download de app

Alle gemakken van Fooks altijd binnen handbereik? De Fooks app is beschikbaar in de AppStore en Google Playstore. Download 'm direct!

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’