Salarisadministratie, eenvoudig geregeld met Fooks.

Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in HR heeft Fooks alle kennis en tools in huis jou als ondernemer te ondersteunen op het gebied van personeelsadministratie, salarisverwerking en verzuimmanagement.

De voordelen
van salarisadministratie

Het ondernemen en (samen)werken met en voor mensen vind jij het mooiste dat er is. Het verzorgen van de verloning en bijbehorende administratie, kan echter een hele uitdaging zijn. Voor een vast bedrag per maand, neemt Fooks alle administratieve taken rondom jouw medewerkers uit handen. Geen geregel en gedoe. Maar een partner die met je meedenkt en doet.

 

 • Alles op één plek
 • Scherpe tarieven
 • Zorgeloos ondernemen
 • Inzicht in personeelskosten
 • Jarenlange ervaring

Waarom Fooks

Met Fooks heb je de mogelijkheid om al jouw personeelszaken onder te brengen bij één partner. Van administratie, personeelsplanning tot salarisstrook; door de integratie met de Fooks app is alles terug te vinden in één omgeving. Een geïntegreerd online platform dat voor iedereen en overal beschikbaar is en dat werkt voor jou én jouw medewerkers. Een totaaloplossing waarin wij met je meedenken, adviseren en ondernemen. Want sparren en innoveren met ondernemers, dat ligt ons wel.

Fooks staat voor digitale innovatie, maar persoonlijk contact en een goede service zit in ons DNA en is wat ons betreft vanzelfsprekend. We werken dan ook graag samen met jou aan ons platform. Met jouw kennis en feedback kunnen we Fooks nog beter en gebruiksvriendelijker maken.

Wat is salarisadministratie

Heb jij als ondernemer medewerkers in dienst? Dan bent je verplicht salarisadministratie bij te houden. Het verwerken van persoonsgegevens, opstellen van arbeidscontracten, loonheffingen, het verzorgen van loonstroken, uitbetalingen en het doen van loonaangifte; salarisadministratie heeft betrekking op álle administratieve taken rondom de uitbetaling van medewerkers. Niet leuk om te doen, wel heel belangrijk. Als ondernemer kun je ervoor kiezen om deze taken uit te besteden. Voor een vast bedrag per maand neemt Fooks alle tijdrovende zaken uit handen en kun jij in vrijheid ondernemen.

Een samenwerking met Fooks betekent dat de volgende werkzaamheden zijn ingegrepen:

 • Maandelijkse mutaties
 • Aangifte loonbelasting
 • Digitale loonstroken
 • Aangifte pensioenfonds
 • Wergeversverklaringen
 • Basisstructuur loonjournaalposten

Wat kost salarisadministratie?

Voor een vast bedrag per medewerker per maand, verzorgt Fooks de volledige salarisadministratie van jouw medewerkers. Denk hierbij aan maandelijkse mutaties, aangifte loonbelasting en digitale loonstroken. Geen opstartkosten of aanmeldingskosten. Want bij Fooks betekent all-in ook écht all-in.

Ontvang een voorstel op maat

Neem contact op met Max

Heb je een vraag over payrolling? Bel of mail mij gewoon.