Verzuim

Veilig en betrouwbaar verzuim registreren en digitale verzuimdossiers opbouwen.

Maak een account aan
Screenshots Verzuim
Kort- en langdurig
verzuim registreren
Veilig en
betrouwbaar
Verzuimdossiers
opbouwen
Handige app
voor medewerkers

Het verschil maken

Met Fooks.

Aandacht voor je medewerkers, juist wanneer ze ziek zijn, daar helpt Fooks je bij. Medewerkers melden zich ziek in de app en geven ook aan wanneer ze weer aan de slag kunnen. Op die manier is er altijd een actueel overzicht van inzetbare medewerkers én kan er actie ondernomen worden wanneer nodig. Zo maken we samen het verschil.

Controle op de weekplanning

De beschikbaarheid van de medewerker wordt na een ziekmelding direct aangepast in de weekplanning. Zo is er altijd een actueel overzicht van inzetbare medewerkers.

Aandacht op het juiste moment

Bekijk in de app of op de desktop het actuele verzuim. Neem meteen contact op met de desbetreffende medewerker én onderneem actie om een eventuele dienst te vullen.

Verzuimdossier

Is een medewerker langdurig ziek? Met Fooks is het gehele verzuimdossier binnen één klik inzichtelijk, veilig en betrouwbaar.

Fooks AppStore

Download de app

Alle gemakken van Fooks altijd binnen handbereik? De Fooks app is beschikbaar in de AppStore en Google Playstore. Download 'm direct!

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’