Verlof

Eén plek waar zowel wettelijk, bovenwettelijk als bijzonder verlof van medewerkers wordt bijgehouden.

Maak een account aan
Screenshots Verlof
Eenvoudig verlof
aanvragen
Goedkeuren en
afwijzen
Grip op
bezetting
Ontvang handige
push-meldingen

Verlof goed geregeld

Met Fooks.

Van een gewone vakantie onder de zon tot bijzonder verlof, zoals de tandarts en zorgverlof. Fooks verzorgt een up-to-date overzicht van verlofuren en aanvragen, zodat er altijd controle is op het totale verlofsaldo. Met een duidelijke splitsing tussen wettelijk en bovenwettelijk verlof. Dat werkt wel zo makkelijk.

Verlof aanvragen

Medewerkers vragen eenvoudig verlof aan in de app. Een overzicht waar alle beschikbare en verbruikte verlofuren worden bijgehouden.

Controle op de weekplanning

De beschikbaarheid van de medewerker wordt na goedkeuring van verlof meteen aangepast in de weekplanning. Op die manier is er altijd een actueel overzicht van beschikbare medewerkers.

Goedkeuren of afwijzen

Bekijk inkomende en geaccepteerde verlofverzoeken in een oogopslag. Zo kun je op basis van de bezetting aanvragen goedkeuren of afwijzen.

Fooks AppStore

Download de app

Alle gemakken van Fooks altijd binnen handbereik? De Fooks app is beschikbaar in de AppStore en Google Playstore. Download 'm direct!

VERDER ZOEKEN IS NIET NODIG

95% van onze gebruikers raadt ons aan

Jordy Baumann

Fort Lent & Belvedere Nijmegen

‘’Voor ons team maakt Fooks een groot verschil. We gebruiken de mobiele app en je ziet dat we beter samenwerken omdat we allemaal inzicht hebben in planningen, uren, documenten, verlof en verzuim. Het heeft de betrokkenheid van mijn medewerkers daadwerkelijk vergroot.’’

Michiel Houkes

Cafe's Eten en Drinken

''Voor ons horeca-concept met meerdere locaties is het ideaal hoe Fooks het proces rondom nieuwe medewerkers faciliteert. Medewerkers kunnen zich snel aanmelden en alle benodigde gegevens invullen en uploaden. Zelfs contracten worden digitaal ondertekent. Dat werkt echt fijn!’’

Laurence Merkus

Faber Groep

‘’Sinds wij voor onze bedrijven weekplanningen met Fooks maken, hebben we een mooie efficiency slag gemaakt. Het werken met templates en filters, het scheelt enorm veel tijd en voorkomt fouten.’’