Vacature

Software developer

32 - 40 uur per week

Fooks is ontstaan vanuit ondernemerschap, ontwikkelt door HR professionals. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in payrolling, personeelsadministratie en HR advies, hebben wij geleerd dat klanten keer op keer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Een eenvoudige weekplanning, overzichtelijke urenregistratie en grip op loonkosten en omzet. Dat moet toch niet zo ingewikkeld zijn?

Zo dachten wij er ook over! En op dat moment zijn we gaan bouwen. Met ondernemers en voor ondernemers. Inmiddels is Fooks uitgegroeid tot een uniek en compleet personeelsplatform voor retail en horeca, met gebruikers door heel Nederland.

Functieomschrijving

Fooks is gebouwd met de nieuwste technieken, zoals .NET Core, Knockout.js, React Native en TypeScript. Er is versiebeheer van Gitlab en er wordt gebruik gemaakt van Continuous Intergration (Gitlab CI) met automatische buildscripts. We willen hier ook op korte termijn geautomatiseerd testen aan toevoegen.

We hebben diverse modules ontwikkeld voor multilocatie plannen en roosteren, salarisverwerking, personeelsadministratie en -beheer, online verlofregistratie, remote uren klokken (handheld device, in kassasysteem en/of vingerscan), contractbeheer met digitaal ondertekenen, etc. We blijven ontwikkelen en wekelijks bedenken we samen met onze klanten nieuwe features. Ook de ontwikkeling van de app vraagt veel aandacht, omdat wij de functionaliteiten daarvan fors willen uitbreiden. Denk daarbij aan het digitaliseren van het recruitment- en onboarding proces, het creëren van een marktplaats voor open diensten, het simpel goedkeuren van data, uitbreiding van de notificatiefunctie, etc.

Onze verlanglijst is lang, dus we zijn nog lang niet klaar. Daar hebben we jou voor nodig! Nu ons klantenbestand flink groeit, nemen de softwarewensen toe. We zijn druk bezig met vernieuwende concepten en technieken om de strijd aan te gaan met bestaande software in de markt. Dat betekent dat we steeds bezig zijn met stappen vooruit, naast veel kleine optimalisatieslagen, koppeling met externe software en verbeteringen in de front- en back-end.

Daarom zoeken we naar een collega die Fooks verder ontwikkelt en het applicatie beheer verzorgt. Onze ambitie is om onze gebruikers steeds opnieuw positief te verrassen met gave features, gemak en de eenvoud van Fooks. Het systeem moet daarbij lopen als een zonnetje. We realiseren ons dat er veel details ter verbetering zullen blijven komen, zeker bij uitbreiding met nieuwe functionaliteiten, meer data en meer modules. Wij onderscheiden ons door een ondernemende en innovatieve aanpak. Hierdoor schakelen we snel en kunnen we een hoge service bieden! Voor ons maakt dat het verschil tussen winnen of verliezen.

Je wordt uiteraard nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe features en modules. Jij stuurt intern de ontwikkelprocessen, testing en staat mede aan de basis van de gestelde requirements (en bewaakt deze). Kortom: mouwen opstropen, ontwikkelen en bouwen!

Wat hebben wij te bieden?

Ons kantoor is een heerlijke plek, midden in het centrum van Nijmegen. Met 18 collega’s werken wij in een open cultuur. We zeggen wat we denken en we hebben geen hiërarchische structuur. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, behulpzaamheid en daadkracht. Samen staan we sterk.

We lunchen iedere dag samen aan een grote tafel midden in ons kantoor. De muziek wisselt. De ene dag luisteren we naar Jazzanova, terwijl de volgende morgen André Hazes uit de speakers knalt. Op vrijdag drinken we een drankje om de week af te sluiten.

Je krijgt bij ons een prima salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn zoals het hoort te zijn, met vakantiedagen en pensioenopbouw. Wij zoeken een collega die minimaal 32 uur wilt komen werken. Fulltime mag ook.

 

Enthousiast?

Je kunt je sollicitatie mailen aan Tom Lenting, tom@fooks.nl. Als je vragen hebt over de functie, dan kan je ons bellen op 024-212 01 60.

Solliciteer direct!