HALLO NIEUWE COLLEGA VAN DE

financiële administratie

24 uur per week

In een snelgroeiend bedrijf als dat van ons is het dynamisch en leuk hectisch. Om alles vlekkeloos te laten verlopen moet er veel gedaan en geregeld worden. Dit trekt jou: “kom maar, ik regel het wel”. Dat is de juiste mentaliteit.

Om te kunnen groeien moet de basis kloppen. Zeker de financiële basis. Wat komt er binnen? Wat gaat eruit? Als we dat niet weten, dan is het lastig sturen. Het inboeken, controleren en verwerken van inkoop- en kosten facturen zijn taken die dagelijks terugkomen. Je ondersteunt bij het verwerken van de bankmutaties met daarbij de noodzakelijke controles. Ook de verzorging van de verkoopfacturatie horen bij de werkzaamheden.

Als het aankomt op debiteurenbeheer, dan schitter jij door duidelijkheid en klantgerichtheid. Je bewaakt de betaaltermijnen en je beheerst de juiste ‘tone-of-voice’ om goede afspraken te maken met debiteuren en crediteuren.

We zijn een bedrijf waar ieders mening ertoe doet. We doen het samen. Op jouw domein heb je inbreng en toegevoegde waarde, dus die willen we ook horen en zien. Denk je dat iets slimmer kan? Dan horen we dat graag.

Jouw werkzaamheden zijn veelal geautomatiseerd in AFAS en in ons eigen platform Fooks. Je werkt graag en makkelijk met verschillende systemen. Ervaring met Afas is een grote pré. Wij zijn aangesloten op alle gangbare Office tools in Office365.

Om zelfstandig aan de slag te gaan heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een financieel administratieve richting. We kijken voor deze functie naar werkervaring, maar je karakter en ambitie is minstens zo belangrijk. Wij gaan namelijk stappen maken en daar past energie en doorzettingsvermogen bij.

 

Wie zijn wij eigenlijk?

Bij Fooks weten we alles van payrolling, personeelsadministratie en we geven advies op HR-gebied. Dat is ons terrein. Al jaren. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring weten we precies waar ondernemers tegenaan lopen op administratief gebied. Bij Fooks sparren en innoveren we graag samen met de ondernemers. Alles wat we voor onze klanten doen komt samen in onze personeelsapp.  

Dit bieden we je

Een heerlijke plek midden in het centrum van Nijmegen om met 22 collega’s te werken in een open cultuur. We zeggen wat we denken en we hebben geen hiërarchische structuur. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, behulpzaamheid en daadkracht. Samen staan we sterk. 

We lunchen elke dag samen aan een grote tafel midden in ons kantoor. De muziek wisselt. De ene dag luisteren we naar Jazzanova, terwijl de volgende morgen André Hazes uit de speakers knalt. Op vrijdag drinken we een drankje om de week af te sluiten. 

Je krijgt bij ons een prima salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn zoals ze horen te zijn, met vakantiedagen en pensioenopbouw. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar je het beste tot je recht komt. We zoeken een collega die 24 uur wil komen werken.

Enthousiast?

Mail je sollicitatie naar recruitment@negentigtien.nl. Heb je vragen over deze functie? Bel ons dan: 024-212 01 60.