Vacature

Marketing manager

28 - 40 uur per week

Als bevlogen marketing professional neem je een cruciale rol in bij onze stevige groeiambities. We hebben een flinke basis met trouwe opdrachtgevers en we willen door! Iedere MKB ondernemer moet weten dat we er zijn en waarvoor ze bij ons terecht kunnen.

Alles wat wij doen, dat doen we met onze opdrachtgevers in ons achterhoofd. Zo willen we ook communiceren. Dus niet vertellen hoe goed we zijn, maar met relevante en aansprekende content die onze doelgroep prikkelt en aanspreekt.

Jij krijgt de verantwoordelijkheid om met een heldere boodschap onze zichtbaarheid te vergroten. Fooks als merk is jong en we willen de volgende stap zetten. Dat hoef je niet alleen te doen. Ons team van specialisten zal je helpen bij het creëren van relevante content. Jij jaagt dit proces aan en coördineert dit met een prettige stijl van samenwerken.

Kortgezegd heb je binnen deze functie de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

  • het opstellen en uitvoeren van onze marketingstrategie;
  • professionaliseren van onze online footprint met aansprekende en relevante content;
  • creëren en aanjagen van onderscheidende activiteiten met commerciële waarde;
  • het organiseren, beheren en optimaliseren van online campagnes en/of events, eventueel in samenwerking met externe partners.

Wij zoeken naar een ervaren marketeer die ons bij de hand gaat nemen. Jij wordt het aanspreekpunt en trekt de kar. Voel je vrij en laat je leiden door je eigen moderne en briljante ideeën. Tuurlijk, wij zullen ook scherp zijn en we gaan je uitdagen. Samen komen we krachtig vooruit! 

Wie zijn wij eigenlijk?

Het personeelsplatorm Fooks is ontstaan vanuit ondernemerschap en ontwikkelt door HR professionals. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in personeelsadministratie en HR advies, hebben wij geleerd dat klanten keer op keer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Een eenvoudige weekplanning, overzichtelijke urenregistratie en grip op loonkosten en omzet. Dat moet toch niet zo ingewikkeld zijn?

Zo dachten wij er ook over! En op dat moment zijn we gaan bouwen. Met ondernemers en voor ondernemers. Inmiddels is Fooks uitgegroeid tot een uniek en compleet personeelsplatform voor MKB ondernemers, met gebruikers door heel Nederland.

Wat hebben wij te bieden?

Een heerlijke plek midden in het centrum van Nijmegen om met 16 collega’s te werken in een open cultuur. We zeggen wat we denken en we hebben geen hiërarchische structuur. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, behulpzaamheid en daadkracht. Samen staan we sterk.

We lunchen iedere dag samen aan een grote tafel midden in ons kantoor. De muziek wisselt. De ene dag luisteren we naar Jazzanova, terwijl de volgende morgen André Hazes uit de speakers knalt. Op vrijdag drinken we een drankje om de week af te sluiten.

Je krijgt bij ons een prima salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn zoals het hoort te zijn, met vakantiedagen en pensioenopbouw. Wij zoeken een collega die minimaal 28 uur wilt komen werken. Fulltime mag ook.

 

Enthousiast?

Je kunt je sollicitatie mailen aan Tania Schreuders, onze manager operations, op tania@fooks.nl. Als je vragen hebt over de functie, dan kan je ons bellen op 024-212 01 60.

Solliciteer direct!