Vacature financiële administratie

HALLO NIEUWE COLLEGA VAN DE FINANCIËLE ADMINISTRATIE

In een snelgroeiend bedrijf als dat van ons is het dynamisch en hectisch. Er zijn veel details en stapels werk die geregeld moeten worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Dit trekt jou: “kom hier met die stapels, ik regel het wel”. Dat is de juiste mentaliteit.

Om te kunnen groeien moet de basis kloppen. Zeker de financiële basis. Wat komt er binnen? Wat gaat eruit? Als we dat niet weten, dan is het lastig sturen. Het tijdige factureren en correct coderen en inboeken van inkoopfacturen is dus een belangrijke taak. Wij willen op tijd betaald worden, zodat wij ook weer op tijd kunnen betalen.

Jij houdt voor meerdere bedrijven de bankboekingen bij. Wat is er gemuteerd? Is alles op tijd of moeten we contact zoeken met onze klanten? Als het aankomt op debiteurenbeheer, dan schitter jij door duidelijkheid en klantgerichtheid. Je bewaakt de betaaltermijnen en je beheerst de juiste ‘tone-of-voice’ om goede afspraken te maken met debiteuren en crediteuren.

Aan het einde van de maand help je onze financiële man Mark met allerlei werkzaamheden ter voorbereiding op maand- en jaarafsluitingen. Je werkt met een scherp oog voor detail aan de cijfers en bij opvallende zaken aarzel je niet om aan de bel te trekken, voordat je verder gaat. Dat vragen we echt van je!

We zijn een bedrijf waar ieders mening ertoe doet. We doen het samen. Op jouw domein heb je inbreng en toegevoegde waarde, dus die willen we ook horen en zien. Denk je dat iets slimmer kan? Dan horen we dat graag.

Jouw werkzaamheden zijn veelal geautomatiseerd in AFAS en in ons eigen platform Fooks. Je werkt graag en makkelijk met verschillende systemen. Ervaring met Afas is een grote pré. Wij zijn aangesloten op alle gangbare Office tools in Office365.

Om zelfstandig aan de slag te gaan heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding, in een financieel administratieve richting. We kijken voor deze functie naar werkervaring, maar je karakter en ambitie is minstens zo belangrijk. Wij gaan namelijk stappen maken en daar past energie en doorzettingsvermogen bij.


WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?
Vanuit ons kantoor in centrum Nijmegen bedienen we klanten in heel Nederland. Met vier HR-bedrijven (FooksDavidDrievierdrie en Negentigtien) ondersteunen wij MKB-ondernemingen in elke fase en in elke behoefte op het gebied van personeel en salaris. We werken nauw samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Achter de schermen staan we naast elkaar.

Jij zult dan ook gaan werken voor alle bedrijven.


WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN?
Medewerkers maken je onderneming sterker, dynamischer en creatiever. Met betrokken medewerkers die de juiste competenties en instelling hebben, kun je de hele wereld aan. Tegelijk brengen ze extra verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. HR-beleid, salarisadministratie, planning, verzuim, urenregistratie, afdrachten en de financiële risico’s: er komt heel wat bij komt kijken.

Maar juist als het allemaal goed geregeld is, geeft dat een organisatie vleugels. Medewerkers hebben zekerheid en voelen zich gewaardeerd. Als organisatie weet je exact waar je aan toe bent en kun je snel reageren op ontwikkelingen.

Voor de meeste ondernemers is personeelsadministratie niet de liefde van hun leven. Het is meer bijvangst, waar je iets mee moet. Het is prettig dat ze op elk moment en voor elk onderdeel van personeelszaken advies en ondersteuning van specialisten kunnen inschakelen.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Een heerlijke plek midden in het centrum van Nijmegen om te werken in een open cultuur. We zeggen wat we denken en we hebben geen hiërarchische structuur. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, behulpzaamheid en daadkracht. Samen staan we sterk. Wij werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. We durven elkaar aan te spreken als het moet en doen dit met respect voor elkaar. Fouten maken hoort erbij. Hoe je dat oplost, daar gaat het ons om.

Je krijgt bij ons een prima salaris (we denken aan 30k - 45K per jaar, afhankelijk van je ervaring). We zoeken nadrukkelijk een collega die er direct staat en die zelfstandig stapels werk gaat opvreten. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zoals het hoort te zijn, met vakantiedagen en pensioenopbouw. Wij zoeken een collega die 24 uur wilt komen werken.

We lunchen iedere dag samen aan een grote tafel midden in ons kantoor. De muziek wisselt. De ene dag luisteren we naar Jazzanova, terwijl de volgende morgen André Hazes uit de speakers knalt. Op vrijdag drinken we een drankje om de week af te sluiten.


ENTHOUSIAST?
Je kunt je sollicitatie mailen aan Tania Schreuders, zij is manager operations, op  tania@wijzijndavid.nl.
Als je vragen hebt over de functie, dan kan je ons bellen op 024 - 212 01 60.