De Fooks app is gegarandeerd gratis. Altijd.

Samen met jouw team maak je elke dag het verschil. Het (samen)werken met en voor mensen vind je het mooiste dat er is. Het plannen, aansturen en verlonen van medewerkers kan echter een hele uitdaging zijn. Fooks maakt het makkelijker en leuker voor jou én je medewerkers. En dat gegarandeerd gratis. Altijd.

Hoe dat kan? Onze roots liggen in het ondersteunen van ondernemers bij HR en personeelszaken. Met die achtergrond ontwikkelden we een personeelsapp als service voor onze bestaande klanten. Een online platform dat voor iedereen en overal beschikbaar is en dat werkt voor de ondernemer én de medewerkers. En met succes. Inmiddels is Fooks uitgegroeid tot een uniek en compleet personeelsplatform. En wij vinden dat iedere ondernemer hiervan mag profiteren. Daarom is Fooks helemaal gratis.

meer over ons weten?

Fooks was toch gratis?

Jazeker! Onderstaande opties kosten ons ook geld, daarom brengen wij deze kosten in rekening. Gebruik maken van deze opties helpt je, maar hoeft niet.

Features Kosten
Kassa-koppelingen

Fooks kan gekoppeld worden aan een kassasysteem om direct geklokte uren en financiële feedback te ontvangen. Vergelijk de realtime omzet met de loonkosten.

€20,95 per maand, per locatie
Digitaal document ondertekenen

Met Fooks kun je belangrijke documenten zoals arbeidscontracten en bevestigingen digitaal ondertekenen en versturen. Het werkt makkelijk. En bespaart je gedoe en tijd. Per getekend (door één of twee partijen) document rekent Fooks € 1,69.

€1,79 per document
Two factor authentication (2FA)

Met de two-factor-authentication, autoriseren in 2 stappen, log je nog veiliger in op je Fooks-account. Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is stap 1. En daarna zet je stap 2: je voert een code in die wij naar je smartphone sturen. Zo gebeurd dus.

€0,176 per sms