Kostenloos gebruik maken van Fooks?

Ja! Echt hélémaal gratis voor altijd, zonder addertjes...

Of je nu actief bent in de horeca- of retailbranche, samen met jouw team maak jij elke dag het verschil. Het (samen)werken met en voor mensen vind jij het mooiste dat er is. Het plannen, aansturen en verlonen van medewerkers kan echter een hele uitdaging zijn. Wij van Fooks geloven dat dit veel makkelijker, leuker en goedkoper kan. Kostenloos zelfs!

Hoe dat kan? Onze roots liggen in het ondersteunen van ondernemers bij HR en personeelszaken. Met die achtergrond ontwikkelden we een personeelsplatform als service voor onze bestaande klanten. Een online platform dat voor iedereen en overal beschikbaar is en dat werkt voor de ondernemer én de medewerkers. En met succes. Inmiddels is Fooks uitgegroeid tot een uniek en compleet personeelsplatform. En wij vinden dat iedere ondernemer hiervan mag profiteren. Daarom is Fooks helemaal gratis.

meer over ons weten?

Huh..., Fooks was toch gratis?

Jazeker! Onderstaande opties kosten ons ook geld, daarom brengen wij deze kosten in rekening. Gebruik maken van deze opties helpt je, maar hoeft niet.

Features Kosten
Kassa-koppelingen

Fooks kan gekoppeld worden aan een kassasysteem om direct geklokte uren en financiële feedback te ontvangen. Vergelijk de realtime omzet met de loonkosten.

€19,95 per maand, per locatie
Digitaal document ondertekenen

Met deze koppeling is het mogelijk om belangrijke documenten zoals arbeidscontracten en bevestigingen eenvoudig digitaal te ondertekenen en te versturen. Per getekend (door één of twee partijen) document rekent Fooks € 1,59.

€1,59 per document
Two factor authentication (2FA)

Two factor authentication, oftwel twee factor authenticatie, is een veiligere manier van inloggen in jouw Fooks omgeving. Dit betekent dat je naast het inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord nog een tweede factor nodig hebt. In ons geval doen wij dit door een code naar jouw smartphone te sturen.

€0,176 per sms
SMS notificatie

Een SMS heeft een hoge attentiewaarde. Steeds meer medewerkers hebben pushnotificaties geblokkeerd op hun smartphone. Daarom is het handig om medewerkers die bijvoorbeeld op een stand-by dienst staan middels een SMS te laten weten dat ze z.s.m. gewenst zijn op uw locatie.

€0,176 per SMS