Eenvoudig overstappen naar Fooks

Plannen, roosteren, uren klokken, verlof en verzuim bijhouden, digitale contracten, online personeelsdossiers, financieel inzicht. Binnen 15 minuten stap jij over naar Fooks, het alles-in-één online personeelsplatform. Beloofd!

Nostradamus
L1nda
Horeko
Shiftbase
Tamigo
Booq

Helemaal gratis 
Gegarandeerd voor altijd

In 15 min up and running
Maak direct een account aan

Makkelijk overstappen
In 4 stappen aan de slag

Het aanmeld stappenplan

Account aanmaken

Maak een gratis account aan via de aanmeldbutton op deze pagina. Vul jouw gegevens in en je persoonlijke Fooks account is direct klaar voor gebruik. Helemaal gratis. Binnen 15 minuten kun jij aan de slag!

Support

Heb je extra ondersteuning nodig bij het overstappen? Wij helpen je graag! Ook dat doen we helemaal gratis. Samen kijken we naar alle gegevens die jij wil exporteren vanuit het huidige systeem en wil importeren naar Fooks.

Inrichten

Wij gaan voor jou aan het werk en richten het systeem in, precies zoals besproken. Daarnaast geven we persoonlijk advies over het gebruik en de instellingen van het systeem.

Aan de slag!

The floor is yours! Jij kan gaan plannen, roosteren, uren klokken, verlof en verzuim bijhouden, digitale contracten ondertekenen en online personeelsdossiers inzien. Samenwerken, zo eenvoudig is dat geregeld.

Over Fooks

Ontstaan vanuit ondernemerschap, ontwikkelt door HR professionals. Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring in payrolling, personeelsadministratie en HR advies, hebben wij geleerd dat klanten keer op keer tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Een eenvoudige weekplanning, overzichtelijke urenregistratie en grip op loonkosten en omzet. Dat moet toch niet zo ingewikkeld zijn?

Zo dachten wij er ook over! En op dat moment zijn we gaan bouwen. Met ondernemers en voor ondernemers. Inmiddels is Fooks uitgegroeid tot een uniek en compleet personeelsplatform voor retail en horeca, met gebruikers door heel Nederland.

Fooks bij onze klanten

"In alles heeft de overstap naar Fooks voor ons een enorme professionaliseringsslag betekend"

Freke Reimer

SOLID Event Crew

Fooks neemt ons veel werk uit handen, waardoor wij in alle vrijheid kunnen ondernemen.

Freek Moolenaar - Het Anatomiegebouw

Het Anatomiegebouw

Het verschil zit ‘m voornamelijk in het gratis gebruik, dat ervaar ik als zeer positief.

Stefan Hikspoors - STOOM Beer & Food

STOOM Beer & Food

"Ondanks dat Fooks voor ons compleet is, worden we nog steeds met kleine ontwikkelingen verrast"

Chau Nguyen - Café Eten en Drinken Nijmegen | Lent | Groesbeek

Café Eten & Drinken
Sitio
Fien
Drie Gezusters
5Th Avenue
Livera

Neem contact op met Max

Heb je een vraag over payrolling? Bel of mail mij gewoon.